BIOFOTONER
Biofotoner - koncentrerat solljus
Biofotoner - koncentrerat solljus
Biofotoner - koncentrerat solljus

Biofotoner - koncentrerat solljus

laddar dig med energi och hjälper dig komma djupare in i avslappning och meditation


Vill du bli:


piggare

mer vital

sova bättre och vakna utvilad

återställa balansen

minska stress

öka ditt välbefinnande

hjälpa din kropp att generera sig

återställa balansen


Ursprungligen kommer begreppen fotoner och biofotoner från grekiskan och ordet ”biofotoner” kan översättas med

”livets ljus”


Jag är återförsäljare för Licht des Lebens fantastiska biofotonprodukter. När jag första gången la en av produkterna på kroppen kände jag samma känsla som när jag får healing. Jag blev fascinerad och beställde hem och provade på mig själv och jag blev helt förälskad. Att krypa in i en filt eller poncho känns som att krypa in i en healingkokong.


En förhöjd biotillgänglighet förbättrar också kroppens avgiftningsprocess och naturligtvis även kroppens transportssystem. Om du sveper in dig i en filt med biofotoner efter att du tränat så kan du få mindre träningsvärk.


Biofotoner får vi naturligt från solen och man utgår från att dom tar hand om kommunikationen mellan och inom cellerna i vår kropp. Men vi avger också biofotoner och ju mer vi stressar, äter mat som inte riktigt gynnar vår kropp, motionerar för lite, utsätts för strålning eller är för lite utomhus så ökar mängden som vi avger och mindre finns kvar för kroppen att använda sig av. Vetenskapen har visat att vi på grund av yttre påverkan behöver fyra gånger så stor tillförsel av biofotonenergi i vår kropp än vi gjorde för 50 år sedan.


Forskningen har lyckats binda biofotoner till glas och sen dess produceras för Licht des Lebens räkning ett mysigt filtmaterial av kvartsgarn som laddas med fotonenergi. På så sätt kan solljusets värdefulla energivibrationer sparas för att göra dem tillgängliga hela tiden.


Du kan se produkterna och läsa mer om dom och forskningen bakom på: http://www.lichtdeslebens.de/sv/

Vill du beställa något kan du ange rabattkoden AWY70 i kassan så bjuder jag på 5% rabatt.


Eller också kontaktar du mig på tel. 0762-48 58 47 eller via mail anniyogini@gmail.com.